otursförföljd nr 1

tror ni inte på faaaaan att när jag kom till tandläkarn så hade dom en  "mellanperiod" som det så himla fint kallades.. så jag fick varken undersökning ELLER tandläkarförsäkring förrens i sommar..

GAHHHHH!!!!

30 januari 2008.

jahoppsansaaaa!!!   händer idag då?! jobb, jobb och åter jobb. plus lite tandläkare!!! :-S  DYRT!! och inte får jag bättre tänder för det!!!

imorn hoppas jag faktiskt på att få vara ledig.. har ju tänkt träffa Petra hur länge som helst.. men någon av oss jobbar ju ALLTID när den andra e ledig.. *surt*

och inte har jag träffat AC på säkert en vecka nu heller.. :-P
och inte Paulina heller.. och inte Helene..

fasen, ni får ta och flytta hem igen tjejer..  :-)   *ler stort*

mhm.. hallen blev till hälften blå och till hälften vit.
nu så ville gubben (?!) göra om vardagsrummet också.. vettetusan vad som har flugit i honom helt plötsligt?!?!
vill ju fortfarande få upp tapeterna i sovrummet innan vi gör något annat...
tänk vad kul det skulle va om jag hade ett designer-öga... men som det ser ut nu så får jag nog ta Petra till hjälp..
:-D

middagsförslag någon?!

imorn.. då SKA jag hitta på något med Petra. :-)  hade velat åka till Hudik.. fast som vanligt så e det så långt vart man än ska.. :-S

ne, måste ringa skolan och kolla så att dom har skrivit ut mig därifrån nu!!!

pussochhej!!



image4


mys, gos och allmänt trevligt med min gubbe!!

jaa.. det har jag.  hela tiden.. det e så skönt att komma hem och bara gosa.. :-)

just ja, vi har provat lite olika färger i hallen.. får se när det e klart om det blir fint lr inte..


ny vecka..

vad händer idag då?? ska ringa till lite olika bagerier och kolla priser på tårtor, sen får vi se om vi köper lr gör en själva.. :-D
hmm.. jag MÅSTE till sthlm snart.. bebisen kan ju ploppa ut när som helst nu (Jennis bebis alltså) och jag har ju bestämt mig för att klappa lite på magen INNAN den försvinner.. :-D

hm.. det enda problemet e ju bara att vi inte har någon bil som orkar den turen.. hmmm.. pliiiis, HELP!

hujhujhuj..

trött idag.. jobbade igår.. skulle jobba 7-16.. kl 13.30 kom chefen och frågade om jag ville gå hem. glad i hågen sa jag ja.. men sen kom bomben.. bra, men då kan du jobba ikväll istället då.. smart jäkel till chef jag har va.. haha.. jaja.. det gjorde jag istället.. fick iofs ihop fler timmar på det sättet, plus några OB-timmar.. alltid bra!!

göra idag då? ska t Sveg och plugga lite matte, men innan dess åker jag nog t Petra i Härdal och lagar lite korv och makaroner.. *gottis* (hon har nog glömt att jag har lite halsfluss kvar) hihihi...

MEN, nu ringde AC.. NÅGON har snott bilen för henne... ehm... hmmm... vad gör man när man bor här? vi vet ju redan att herr konstapel inte gör särskillt mkt. Maddes bil vart snodd TVÅ ggr i somras, men om jag nite minns fel så fick hon allt leta reda på sin bil helt själv... stor idé med en p-station i sveg då va?!

kan ju även nämnas att AC bor ca 1,5 minut från den stationen!!!

ne, ska klä på mig och åka in t Sveg och skjutsa Oliver till dagiset!!!!

hörs!!

trött...

på att sitta i min lilla karantän.. Petra, AnnaCarin, Helene, Paulina, ALLA. kom hit och hälsa på. :-D pliiiiiiis

ny vecka men får inte jobba. :-S

händer idag då??
känner mig sämre idag än vad jag gjort tidigare.. :-S tycker det borde gå åt det andra hållet nu när jag fått i mig penicilin.. menmen..

skickat älskLINGen till doktorn också.. :-)  får se hur många jag lyckats smitta.. :-S

image3
jag och Baby förra våren på ett fjäll. :-)

halsfluss...

japps, det e svaret på mitt mående denna vecka, så nu e det penicilin och sängliggande som gäller för min del den kommande veckan.. skoj. :-S
Fisen,  nu får du allt ta och komma hit upp!!

ringde visst och väckte lilla Mammsen imorse.. hörde någon som lät vresig medans jag pratade med hennes sambo.. hihi.. :-P  tjuvsovare!!!!

gjordes igår då??  tog det bara lugnt. lagade mat som jag knappt fick i mig något av. sen somnade vi, min älskLING och jag TIDIGT!! runt kl nio var den nog t.o.m..

ne, nu ska jag ringa till Mammsen och se om hon e gladare.. :-)

söndag...

jag skulle ha jobbat idag.. men det blev inte så. vaknade av klockan.. kände DIREKT att det var något som var JÄTTEkonstigt!!  hmmm.. det liksom TRÖCK i öronen..

ringde sjukvårdsupplysningen så nu ska jag till läkare så den ska kolla halsen och öronen på mig.
har ju varit JÄTTEkonstig i halsen länge nu. och nu fick jag nog..


tack Fisen för hjälpen med min blogg. :-)

ska klä på mig och åka nu. kallt ute idag!! *brrrrrrrr*

jag vann!! :-)

japps, budet, det vann jag alltså!!
får se om några veckor om klänningen passar då.. var älskLINGen som tyckte att den var så himla fin, får väl se hur den ser ut i verkligheten också...

sjukling..

sådär ja, nu har jag beställt tid till en annan läkare som kanske (förhoppningsvis inte iaf) skriver ut massor av mediciner åt mig, utan att denna verkligen kollar halsen på mig och säger vad jag har för fel UTAN att behöva TESTA mig fram med olika mediciner..   :-)


sovit HELA natten tror jag, har iofs vaknat till några ggr..
somnade efter att Thomas och barna åkt i morse.
sen drömde jag. om en liten bebis. det var en flicka som Jenni fått. hmm.. VÄLDIGT skumt att drömma om hennes barn som hon inte ens fått och inte ens vet könet på.. :-S   men hur som helst så gick jag omkring och bar på den lilla tjejen, helt plötsligt så kunde hon gå.. hmmm... den utvecklingen gick verkligen fort den!! *hujjaligen*

uschja, jag mår HELT PYTON idag.. fryser och svettas om vartannat.. kunde fått jobba natt nu till natten som kommer, men jag klarar det inte inatt. måste sova bort den här förbannade förkylningen..
hmm.. tycker iofs att det e konstigt att jag blev så här dålig efter att ha tagit medicinen som den där läkarn skrev ut åt mig.. :-S

vägde mig i morse.. hmmm.. var nere på ännu ett kilo mindre nu.. hmmm.. varför går jag ner utan att det syns för??!!  vägde nästan 68 i somras.. idag var jag nere på 61.. hmmm.... något skumt e det!!

ajajaaaaaajjjjj!!!!!!!!! :'(

idag rök en tand till..
sitter och håller på att somna, ska jobba imorn, sen hem och sova några timmar, sen iväg och jobba natt... HUR ska jag lyckas hålla mig vaken?!  *zzzzzzzzzz*
väntar på att min gubbe ska höra av sig ang hämtning lr ej.. :-S
tjejerna slockade direkt.. dom var nog trötta efter att ha varit på kalas idag, igen.. :-)

ny vecka...

sitter och fryser och mår illa.. :-S       går magsjuka lite överallt just nu verkar det som.. :'(

ska t tandis idag.. :-P  USCHI!!! men jag MÅSTE få bort dom onda tänderna!!

skrivit ihop två st jobbansökningar, så nu ligger det två stora kuvert här, fulla med arbetsgivarintyg och meritförteckningar!!! :-)

jag HOPPAS verkligen på att få ett VETTIGT jobb nu.. :-D
önskar att Frasses fanns här, och att dom jag jobbat för tidigare fanns HÄR!! då skulle jag ju trivas jämt och ständigt.. hade så himla bra jobb där hemma, MEN intresset för gubben här uppe var ALLTFÖR stort för att jag skulle kunna motstå att flytta hit och börja ett liv med honom.. hmmmm.. surt att han inte kunde flytta ner, hade iaf jag haft jobb hela tiden!!

plusgrader här idag förresten..

nej, nu ska jag gå och försöka sova, måste vända på dygnet för jag ska jobba natt nu i veckan.. bäst att börja redan idag.. :-S   fattar bara inte riktigt vad jag ska göra nu inatt när gubben min endå sover...

någon som känner sig manad att vara vaken och sitta med mig i telefon?! :-)  *ler stort*

ne, ska lägga mig och se om illamåendet går över. :-S

myskväll...

image2

jag ska nog sätta mig och tända lite ljus och försöka få upp värmen.. :-)

mycket tankar..

gjort idag då?! jobbat, sen myst med en bebis, sen hem, gjorde i ordning ungarna till kalas, skjutsade dom, sen in t storsveg och handlade, träffade AC lite, och min älskLING!!!! :-)
nu sitter jag här och väntar på att jag ska iväg och hämta hem tjejerna från kalaset, sen blir det nog till att skotta!!


ne, ska iväg och hämta hem tjejerna nu..

skriver kanske lite senare.. :-)

myskväll..

rensat lite i en garderob, städat i badrumsskåpet.... :-)

haft i klegg i min älskLINGs hår så det står åt alla håll och kanter.. :-)
ne, sovdags straxt, jobba tidigt imorn igen ju.. :-S

burr USCH vad kallt.. :'(

vart ute lite.. e ca -11 ute..= KALLT!!!
jobbade igår, idag och imorn.. skönt med lite timmar.-. synd bara att det e så HIMLA tidiga mornar...

jaja.. mått illa hela dagen.. gått magsjuka så jag bara inväntar min tur.. härligt.,! LR INTE!!

pratade med Natti förut, skoj.. :-)  jag e ABSOLUT INTE avis på er.. ;-)  era jäklar, jag vill OCKSÅ åka och sola i värmen,,

händer idag då?!

åkte t skolan. gick in. sen gick jag ut och åkte hem istället!!
ringt CSN så nu har dom tagit bort mitt studiebidrag.

jag ska jobba istället och läsa matte bara!! ska bli inskolad så att jag kan jobba nätter istället. MYCKET bättre än att läsa ämnen som jag redan har gymnasiebetyg i!! :-)

känner mig lite lättad av att ha tagit detta beslut!! önskar just nu att stället jag bor i kunde vara LITE större så att det fanns LITE mera möjligheter att välja mellan!!!!

ska vila lite nu, sen iväg och jobba. ska även jobba både imorn och på söndag. SÅ HIMLA SKÖNT!!
haft diskussion m AC som inte vart glad på mig när jag berättade om mina planer.. :-P  stackars gumman som blir övergiven av BÅDE mig och Larschan nu.. *snyft* *snyft*

yes yes yes yes.. :-)

ja.. gud vad kul... har ju bokat präst. och idag fick jag bekräftat att bandet vi vill ha e lediga så dom skulle boka in spelning på vårat bröllop i slutet av sommaren..   :-)

så nu hoppas jag VERKLIGEN att dom inte glömmer bort oss..

nej ni.. jag e trött som jag vet inte vad.. slutade tidigt, AC ville ha sällskap m sin lilla sjukling så jag åkte dit och väntade tills älskLINGen kom dit. åt. sen hem..

blir nog badkaret en liten stund...

ny dag..

fick ett uppfriskande samtal med Fiiiiiisen igår iaf.. sen messade Johanna, (hon som fått för sig att man ska flytta SÖDERUT) *mutter och morr*  jaja.. :-P  kul var det iaf att höra ifrån dig.. :-)

hoppas denna dag blir bättre än den förra iaf..  igår var en nerdeppig dag..

usch ja..,, ne, känner mig någon så när pigg idag iaf.. :-)
ska t skolan en sväng, har nog bara en lektion verkar det som.. hittar inte mitt schema *blir tokig*

ne, sen ikväll blir det nog bara till att ta det extra lugnt, slappa, kanske plugga lite, och hoppas på att min gubbe lagar någon god mat åt mig.. ;-)

just ja, allting just nu snurrar kring vårat bröllop som blir senare i år.. blir så förvirrad.. :'(  det e FÖR mycket som man ska fixa och dona med.. :-S

Fisen, jag ser fram emot möhippan. ;-)   hade varit kul om man lyckades samla alla kompisar hemma, och dom nya jag har här.. vilken blandning.. hahaha.... :-P


idag e en låg dag..

min bror, min älskade storebror skulle ha fyllt 26 år idag.. :'(
R.I.P

ny dag, nya möjligheter.. lr?! :-)

hade bestämt mig igår för att somna TIDIGT... hmmm.. gick ju som det gick.. när jag VÄL hade lagt mit så sms:ade jag alldelens för länge m AnnaCarin.. *dumt* :- P      

min älskLING fick inte ens mig att vakna när jag skulle. vaknade när han kom in för att pussa mig hejdå.. jaja.. inte van att ställa klocka, har ju varit ledig alldelens för länge..

händer idag då?!  ska t skolan,, sen hem tror jag.. laga mat och invänta min Prins. <3
det blir nog en lugn kväll, ska nog ut och gå med några av hundarna, jobbigt bara för på vägen e det blank-is..

ska ringa till prästen idag.. åååå, önskar att "vårat" datum e ledigt.. vi vill iaf gifta oss i augusti..
i vår, vet ej riktigt när, då ska vi iaf åka t Tyskland en sväng, min gubbe och jag.. blir skoj!! :-)

ne, trött som bara den.. just ja, klippt mig. jag sa åt frisörskan att bara ta PYTTELITE!! okej sa hon, då tar jag bara 2 cm.. ASBRA tänkte jag.. HMMM, HUR kommer det sig att håret HELT plötsligt slutar på axlarna då??!!  får INTE RIKTIGT det att gå ihop imitt huvud.. *morr*

aja, får väl tänka positivt, håret e ju iaf friskt igen.. MEN KORT!! :'(

heeeelt slut.. :-S

trött och öm i kroppen.. burit möbler, tränat i älskLINGens träningsmaskin och varit ute och gått en låååååång runda...   känns att jag e på TOK för otränad.. men det ska bli ändring på det nu,...., :-)

ska allt vara i toppform på min bröllopsdag.. petra, vad sägs om att göra något vettigt m mig imorn?! :-D

heeeelt slut.. :-S

fixat "ny" soffa nu.. så den gamla e borta!!  tränat magen idag= HEEEEEELT slut.. :-P    *tsssss*
ne, mysdags m min baby nu!!

ny vecka...

det här året verkar gå fort... ojojoj... usch.. fattar inte NÄR jag ska ta tag i allt?!
i sommar ska jag gifta mig, jag måste se till att börja plugga ordentligt, har inte fått ut ett JOTA av att gå en termin i folkhögskola, så SNÄLLA!!!! säg att det finns plats nu i vår på den utbildning jag vill gå!! pliiiiiiis!!!

Fisen, designa min blogg e du snäll.. ;-)

ikväll kanske jag ska ta mig en tur t Petra.. vore kul.. men jag tycker INTE om att köra i det här vädret..
har snöat konstant i flera dagar nu.. så nu RÄCKER det med snö!!!!   :-S

testat bloggar...

men ingen kan nog slå blogg.se  :-)image1


vad tycks om denna klänning?! :-D

RSS 2.0