Nyårsmiddag.
Nu kan man snacka om att jag är mätt. :-D

Nyårslöften?

Nyårslöfte, det är något som jag aldrig har haft, för jag vet redan innan att jag aldrig skulle kunna hålla dom iallafall.
Men tänk om man kunde vara så stark att man lovade sig själv att äta nyttigare, röra sig mer och allt sånt..

ÄH, vafan, jag fortsätter jag jag gjort, skyller på att jag nyss varit gravid (är ju bara 1 år sen). ;-)


Men Gott Nytt År Allihopa i förskott!!

Rastlös.

Känner mig lite rastlös idag. Hade velat vara rik just nu så man kunde åka iväg en sväng till solen, men jag är rik på annat istället för pengar, och det är bättre det skulle jag tro. :-D

Snart är det ett nytt år, Rasmus blir snart 1 helt år. Helt sanslöst galen vad fort tiden går..

Nu snöar det, jag ska ta och vika lite tvätt. :-)

Julen är nu över.

Skönt faktiskt!! Alltid ett sånt jäkla stressande inför julen, sen är den ju iaf över på en dag..
Tillbaka i lugnet igen. SKÖNT!!!
Rasmus har nu varit med om sin första jul och han verkar helt nöjd. Casper pysslar och donar med sina braiga julklappar.

Försökt rensa hela dagen, tvättat, tvättat och åter tvättat. Fått nån knäpp i ena handen, är svinigt ont i den hela tiden.. Antar det beror på att jag har två småttingar som är inne i en riktig "bli buren av Mamma period"..

Undrar vad kvällen bjuder på förutom tvättvikning, lägga småttingar, skriva matlista och försöka få igång mina högtalare... Oteknisk, det är jag i ett nötskal det!!
Underbara helg.

Uscha uscha uscha.. Helgen gick för fort. Haft finbesök från MiniMonstret & Pappsen i några dagar. Monstret ville stanna här. :-)


Vart riktigt duktig idag, röjt snö på hela gårdsplanen, plus hos Thomas moster, plus hos Taaaaaaaaaaanten. Känner mig fasen lite snäll idag.

Vi har även haft lite julafton eftersom att tjejerna ska fira jul hos mamman sin i år. Så vi körde på idag istället. Uppskattat av alla barnen kan jag lova.
Tjejerna ville så gärna att tomten skulle komma, men dom började nog ge upp hoppet lite, när det helt plötsligt bankade på dörren, och in kliver världens bästa tomte. :-D

GISSA om ungarna vart förvånade när ingen i huset fattades, och rösten på tomten var det ingen som kände igen, t.o.m några av dom vuxna funderade på vart jag hade fått tag i tomten så här långt före jul. ;-)

Uppdaterad Hemsida.

Ta dig en kik på Kennelns hemsida. WWW.Herroskogenskennel.se


OJojoj..

Min tvättstuga är så sanslöst jäkla bra så ni inte ens kan tänka er. Det blir en hel del tvätt när man är 6 i familjen, plus en hel drös med djur och odjur.

Gårdagskvällen tillbringades med finbesök och pepparkakor.

Denna dag har jag hunnit massor, plockat undan lite byggmaterial, vikt flera tvättar, diskat, eldat, dammsugit och pysslat om både barnen och djuren.

Söndagskvällning.

Vart en bra dag, myst med min fina familj, sen haft egentid med bara ena Prinsen. Händer inte direkt alltför ofta..


Ansiktslyftning.TADAAAA!!!

Det händer grejer!! :-)

Så, vad tycks???
Hemmagjorda trillingnötter. :-D
RSS 2.0