Myskväll Med Ina.

Trevligheter med Ina. Helt galet!! Det är över 6 år sen och det är så jäkla lång tid att ta igen.
Det ska göras med besked när vi sovit. :-)

Jahopp. Prov skrivet, nu är den kursen avslutad.

Så här i efterhand, var den kursen rättså rolig, om jag jämför med den jag läser nu. :-P
 
Helt färdig idag, pojkarna har varit vakna av och till hela natten, som längst i ett kör var dom vakna i nästan 2,5 timme. MITT I NATTEN!!! Ena pojken var varm i morse, och den andra grinade fram tills eftermiddagen då han somnade i min famn. :-/
Men peppar peppar, ikväll när dom somnade så kändes ingen varm. Hoppas hoppas.
 
Verkar gå lite magsjuka lite överallt nu så pojkarna får bli hemma imorn, följa med morsan sin på spännandeheter, lekning och lunchätning, frågan är bara vad det ska få bli.
 
Måste kolla vad frysen har att erbjuda. :-)
 
Ne, lägga ett trött öga på en till fråga innan jag ger mig för ikväll. Knepiga frågor den här veckan tycker jag!
 

Helgen sluuuuut.

Yes, umgåtts med lite folk i helgen, alltid trevligt. Alla barnen lekte i snön medans vi vuxna gick runt på tomten och inspekterade snön. :-)
 
Fikat, fikat ännu mer, fått hit en fin vän som lagade svinstark mat åt mig. Barnen smaskadde annan mat till deras stora lycka. :-)
 
Försökt plugga lite men det tar emot idag. Ingen lust eller energi alls Sovit totalt kasst hela veckan, vaknat massa ggr/natt och krånglat.
 
Hoppas på att få sova ordentligt från och med nu!!
Middagen är klar så nu är det bara att vänta på att det blir kväller så ungarna har somnat så jag får en stund att plugga i ett tyst hus.
 
Hoppas på lite kvalitetstid med Petra i veckan också!! Blir inte alltför ofta. Alltid är ju småttingar med så då blir det med barnprat :-P Stackars Peeeeta. ;-)
 
Hejhej!

Bra eller dålig???

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16125129.ab
 
 
Jag tycker det är tragiskt att pappan blivit dömd. Det visar bara dom där killarna att det är helt okej att bete sig hur som helst mot andra människor. För vad lär dom sig av det här? JO att man får betalt för att mobba andra människor. Jag anser det är helt rätt att pappan visade dottern att det inte är okej att hon blir mobbad, jag önskar att fler föräldrar var som den pappan!!!!

Spyning igen då.

Jag som hade en hel del planer för denna vecka!! Dom gick i stöpet allihopa när dagmamman ringde och sa att ena pojken hade spytt. :-/ Var bara att svischa dit och hämta hem mina småttingar. Verkade lugnt enda tills igårkväll då nästa kaskad kom. Jäkla skit att dom ska behöva vara sjuka hela jäkla tiden!!!
 
Hade grejer planerade både igår och idag, samt förhoppning om lite jobb. MEN nu lägger jag min tro till nästa vecka!! Pluggat in lite så jag kan jobba om det finns några timmar åt mig. :-)
 
Ne, dagen blir att plugga och mysa med små sjuklingar. Elda så värmen håller sig i kåken och fixa med lite tvätt.
 
Vad ska du göra på din dag då? :-)
 

MysPys.

Helt galet vad mkt man hinner plugga när man inte har någon småtting hemma. :-D
Om jag fortsätter i den här farten hinner jag ju jobba lite också. :-)
Fasen vad jag saknar min gubbe så. Så innåt helvete!!!!!

Huvaligen vad trött jag är!!

Helgen har varit så sanslöst jäkla kul. Jag & Issa gick en intensivkurs för teoridelen på jägarexamen. Och det gick så sjukt jävla bra!! Båda fick 70 rätt av 70 frågor på slutprovet. :-D
 
Hur som helst, imorse gick vi upp kl 04.20 och åkte en stund efter så vi kom hem mitt på dagen ungefär.
Så just nu har tröttheten övertaget om mi. Kom hem, packade ur bilen. In med alla saker. Fixa lite käk. Sen elda upp skönare värme i huset, igång med tvätt och disk. Pyssla med hundarna. Killarna har lekt som galningar sen vi kom hem. :-)
 
Ne, imorn är det nya tag. Har ett prov plugga till och en helt ny kurs som redan börjat. Men nu är jag lite mer på hugget, fått jäkligt bra betyg på hela förra kursen. Avslutade förra veckan med intensivkursen och humöret sköt i höjden. :-D All nervositet alla vi kursdeltagare hade igår gick nästan att ta på. Galet. :-D
Gårdagen avslutades med alla kursdeltagare på Grekiska. ÅÅÅÅÅÅ vilken galet jäkla god mat!!!
 
Ne, om man skulle ta och mysa ner sig och vila lite innan ögonen ger upp för dagen. Har massa att stå i innan det är klart för kvällen.
 
 
 

Ojoj..

Dagen kommer spenderas som EXTREMT trött!! Det är inte bra alls att sova för lite på nätterna.

Yes yes yes!!

Det rullar på nu. Vardagen har kommit ikapp oss. Imorn börjar våran minsting hos dagmamman. Skrämmande vad fort dom här två åren har gått sen han kom.
 
Massa annat händer också nu. Bla har jag äntligen bokat tid för jägarexamen.
Började plugga på den för ca ett år sen ihop med en vän. Det blev lagt på is eftersom jag istället valde att lägga min tid på att plugga till uska.
Hur som helst, har under flera års tid kollat med dom i Sveg om det inte ska bli någon kurs som jag vill ha den (en intensivkurs för jägarexamen) Men det har hitills inte funnits någon som passat för stunden med dom priser som det oftast blir.
 
Nu har jag iaf ÄNTLIGEN (!!!!!!!!!!) fått plats på en intensivkurs ihop med en vän som också velat göra det här en längre tid. Mycket enklare och roligare att ha någon att göra detta ihop med. :-D
 
Annars är allting som vanligt. Vi väntar med spänning på att se om våran lilla tjej har några bebisar i sin mage. :-)
Det rullar in valpintressenter med en jäkla fart så det hade vart kul om hon fick en hel hög småttingar. :-)
 
 
Just ja, till Agnes stora lycka har jag kommit på att jag absolut måste ha en ipad. Nu är bara frågan hur många jobbdagar jag får inom närmsta tiden så jag kan spara ihop till en sådan så fort som möjligt. :-)
 
 
 
Nej, måste plugga nu så jag kan koncentrera mig på att läsa igenom jägarexamensboken som borde komma hem vilken dag som helst. :-D
 
 
TjoHej!!
 
 
 
Vissa i denna familj har den onekligen bra ibland.
 
 
Någon som är intresserad av att köpa dessa?? Dessa har som sagt mestadels legat orörda, och nu har jag ingen användning av dom eftersom jag får andra på kursen!!
 

RSS 2.0