Svårpluggat..

Det är inte så himlans lätt att plugga när huset är fullt av pratsjuka människor.. Satte mig till rätta och började läsa.. Då började den ena efter den andra, smacka, sörpla, tjattra, fundera högt för sig själv... Hmmm..
Jag gav upp rätt fort utan att ha läst många sidor.

Gjorde ett nytt försök och gick och la mig och läste, vilket SJÄLVKLART slutade med att gubben min skrämde skiten ur mig när han kom på mig med att ha lyckats slumra till så skönt.....
Och det i sig resulterade i nästan en hjärtattack och en vaken mig!!!!! Typiskt!!

Så nu till frågan: HUR ska jag lyckas somna nu efter en attack väckning??  Känns rätt meningslöst att prova på att börja läsa nu.

Spännande att börja plugga, men samtidigt undrar jag på vad jag har gett mig in på. Det är inte direkt så att mina barn är några radiostyrda varelser som jag kan trycka på paus när jag måste sätta mig och plugga,
blöjbyten, mat, tårar behövs torkas ibland, och ibland vill dom bara ha en sitta i knät stund och det kan och vill jag inte neka dom. Det är så himla kort stund dom är små. <3

Men som vi sagt, funkar det inte så får jag skjuta på pluggandet tills pojkarna ska börja på dagis.
Men känns ändå lite kul att ha ett litet mål. Spännande!!Dagen har varit rent ut sagt FÖRJÄVLIG!! Precis som i helgen har jag ägnat dagen åt att tvätta nerspydda kläder och täcken. Usch.. Man känner sig så sanslöst maktlös när barn spyr, och gråter av ont i magen av allt spyande. :-/    Men som tur är har vi lyckats vara magsjuka ca en gång per år. Skönt det.

Nu skrev jag mycket mer än jag hade tänkt.
Snart är det morgon för mina små Prinsar så det är väl bäst att jag provar att slumra till igen.

Magsjukan..

Uscha, då har vi även haft en släng av magsjuka. Trevligt!! Riktigt glad över våran braiga tvättstuga vid såna tillfällen när man har mängder med grejer som behöver tvättas och torkas.

Vart en riktigt bra vecka förutom det, träffat några vänner jag saknat varje dag i 5 år. Så skönt att få lite egentid med er. Ni är guld värda!!!!! <3
Någon som har denna bok??

Arbetsmiljö och säkerhet av Arne Englund, Gunnar Sandberg, Sune Sandström
ISBN:9147019360

Trist väder idag.

Känns som det är vinter året runt nu. Fan vad trist väder det är idag. Blåser SVINKALLT!!!!!
Skulle vart iväg idag var tanken, men barnen tyckte visst annorlunda så jag fick rätta mig efter dom.

Ska göra upp månadens budget nu istället :-)

Bra dag.

Känns som en jäkla bra dag!! :-)


Gjorde riktigt god mat igår.. Kokade en gryta flera timmar, satte mig och började äta. Och inser att jag inte haft i en ENDASTE krydda.. :-/ ÅÅÅÅÅÅÅ vad less jag blev då.

Men ikväll får jag middagssällskap, blir trevligt!! Nu ska jag passa på att fixa lite medans småliven donar med annat. :-D

Fiiiiisen??

Har du ingen blogg??

Ina blogg?

Karin blogg?

Åse blogg?

Alla <3 s dag förflöt som vilken dag som helst..

Kvällen skulle tillbringas med en bok i soffan hade jag planerat. Mös ner mig där med filt och vatten.
Men kvällen slutade inte kl 21 som jag hade planerat, utan strax efter jag placerat mig i soffan så kom det 4 vildingar på besök, så jag fick istället lyssna på en massa fnitter, tjatter och prat.
Trevlig kväll blev det men egentligen på tok för sen när man har småttingar som vaknar tidigt.. :-)

Se hur denna kväll slutar då.. Planerar att ta min bok med till soffan ikväll istället samt lite grönsaksstavar och gräddfilsdipp. :-)

Ne, ska mysa med mina små innan det är sovtajm för dom. <3


Fundersam..

Har ju velat fram & tbx mellan några utbildningar i ett bra tag nu, blev den kortaste av dom, känns som en bra start eftersom jag vet med mig själv att jag har inget plugg-huvud, så därför har jag nu sökt den jag tror att jag själv kommer kunna genomföra..

Tackar finis för kortet jag fick igår förresten :-)  har fått tbx boken av Soffa nu, ville du låna den?? Kan skicka den till dig???Glad alla <3 s dag alla!!

Tar det aldrig slut?!

Det räcker inte med ett flertal dödsfall omkring mig?!?! Ska folk gå och få konstiga sjukdomar nu också?????
Uscha, ibland räcker inte energin till..

Bilder.

Casper kämpade med Thomas dator i helgen


Fick även en fin present av mamma Färila :-)
Nya färgenAlltid lika lätt att ta kort på sig själv..... :-)
Zumba...

Mhm.. tjejerna har visst lyckats med sin övertalningskampanj.. Jag lovade i någon känslig stund att jag skulle följa med dom på Zumba.. Hmmmm.. Jag har NOLL kordinationsförmåga, men det kanske är ett bra tillfälle att träna upp den. ?! Någon som varit på Zumba??


Lyssnat på underbar syskonkärlek nu på morgonen.. Casper försöker förtvivlat få kontakt med Gisela som sitter djupt försjunken i tv:n... GECKA KECKA GECKA KECKA ropar han. Gisela ger till slut upp och vrålar tbx JAAAAAAAAAA VAD ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR DEEEEEEEEEEET??????????????????????  Ahhhh, härligt. :-P

Tänk hur det kommer att låta här om några år när tjejerna börjar ha hem killar och både Casper & Rasmus ska försöka få vara med och störa och bråka och ha sig... Ahhhhhhh, mina öron kommer blöda då. :-P
Eftersom dom nästan redan gör det eftersom dom små liven skriker på mig istället för att lösa sina tjaffs själva. :-P
Tröttheten slår till den här tiden eftersom mina småttingar har kommit på att det är JÄTTEKUL att gå upp halv sex på mornarna..

Ne, ska se om jag kan få till en bild på nya hårfärgen :-DOvant men kul.

Dagen har bjudit på en väldigt trevlig fikastund, träffat en vän jag inte sett på ca 2 år. Av olika omständigheter gled vi LÅNGT bort från varann, men som sagt, livet rullar på och leder mot olika mål.
Hoppas bara vi kan ha denna vänskap levande. :-)Ska sjunka in i denna underbara röst en stund:

http://www.youtube.com/watch?v=fBFFlL58UTM

Bruno..

Yes, det kan jag numera kalla mig. Gick från ultrablond (läs kritvit) till brunett. Haft denna färg förut, och vet att det kommer sluta med att jag är ljus igen, men kul att prova mörkt igen en liten stund. :-)


Uscha, ännu en begravning väntar, AVSKYR detta!! Känns som folk i min släkt försvinner i en jäkla fart. :-(

Beslutsångest..

Fått för mig att prova bli lite mörkare i håret, vill helst bli riktigt blond som jag var innan jag färgade håret första gången, MEN nu är mitt hår så extremt förstört så jag funderar på att prova göra slingor i mörkblond/ljusbrun ton.. HUR går man till väga för att håret inte ska bli grönaktigt som det kan bli??

Till Anneli.

Hejhej. Hur gammal är den och vad har du tänkt dig för pris? :-)

Däckade..

Förkylningen har oss fortfarande i sitt grepp, febern verkar ha gett med sig. Trötta och slitna till tusen är vi nu iaf. :-/ MEN, vi kommer väl igen bara det släpper helt. Men nu har haft detta i en vecka och är nästan värre nu än då.

Kallt ute och denna förkylningen gör att man inte sticker ut näsan utanför dörren alltför många sekunder..
Men min Prins har iaf gjort massa nytta i denna kyla. :-) Tur man har en så händig man. <3


Idag, om orken tillåter ska jag rensa i småttingarnas leksaker. Rasmus ska snart få flytta in till storebrors rum, och då kan det inte vara 2 ton leksaker där. :-)
Ska se om dollar kanske har några STORA plastlådor som det får plats massor i, blir att ställa det i källarn, vill ju inte slänga hela saker. Men dom trasiga åker nog i soporna, iaf om gubben min får bestämma, jag själv är ju som en hamster vad gäller sånt.. Det KAN vara bra att ha NÅNgång.. ;-)

Just ja, för er jaktintresserade så har vi äntligen fått hem vårat fina diplom ang att Reppo numera är dubbelchampion. :-D :-DNe, ska fixa smarrig frukost nu.
En otroligt fin människa, det är denna braiga Petra!

RSS 2.0