Dessa nätter....

Härligt, sovit ca 3 timmar inatt. Ena småttingen har skrikit heeeeeeeeeeeeeela natten!! Väntar på att läkarn ska ringa upp, hoppas få in och kolla om det är örat som spökar igen. :-/
Missat en hel veckas praktik nu, får ta igen det sen.
Ne, ska lägga mig på soffan nu och passa på att vila medans pojken fick annat att koncentrera sig på en stund.

Sommaren bokad!! :-)

Blivit erbjuden bra schema för i sommar, toppen!!!! :-)
Så nu kan jag plugga, ha praktik och leva i lugn och ro. :-)
 
Har fått bra praktikplats känns det som, och en riktigt trevlig handledare som jag trivs jättebra med. Kul :-D
 
Hunnit städa undan den värsta skiten här hemma. Gissa om det blir rörigt när man ska få plats med allt från källarn också!!
 
Helgen var så jäkla bra!! Hann träffa hela tre (!!!!!!!!) EXTREMT saknade vänner. Det var en enerigkick som jag verkligen behövde!!!!!!!!!!! :-) Underbara underbara Johanna, Natti Och Jenny. <3      <3        <3
 
Ne, ta och skriva handlingslista, ekar i skåpen igen.
 
Tjipp & Hej!!

Haha Hoho Hihi!!

Jaaaaa duuuuu, ska jag skratta eller gråta?!
 
Mitt i allt med källaren och den stundande dräneringen runt huset så ger FRYSJÄVELN (!!!!!!!!!!!!!) upp!!
NUUUUUUUU!!!!!! Ska jag skratta eller gråta????????????????

Yes yes yes!!!

Gårdagen gick SKITBRA rent ut sagt!!
Källaren är utriven, övervåningen är belamrad med saker, men det får gå!!
Blir att få iväg allt skräp på tippen, sen bara vänta på att det ska gå att gräva ute så vi kan dränera, sen hoppas på att källaren torkar. Våran tidsönskningsplan är att vi ska ha rummen nere färdiga i höst igen.
Tänk vad kul om det gick att få till. :-)
Blir kul att få inreda åt ungarna sen. Eldar upp en del skräp, vingligt trasigt skrivbord, ÄNTLIGEN rök det!!!
Sofforna är bortskänkta, dom kommer inte att få plats sen iaf.
Blir lite nytt och lite gammalt sen. :-)
 
Ååååå vilken beslutsångest, jobba här eller på annat ställe i sommar?!?!?! Ungarna tycker annat ställe, det hade kunnat vara kul att se nått annat, plats för oss alla och djuren finns ju. Hmmm... Åååååååå.
Jaja, får se efter anställningsintervjun vad jag känner skulle vara bäst. Men kul iaf att man ens får komma på intervju. :-D
 
 
Just ja, till min STORA LYCKA (!!!!!!) säljer dom nu Tassimo Gevalia Latte Macchiato Caramel i Sveg nu. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ vad bra!! Godaste kaffet jag någonsin smakat tror jag. :-)
 
 
Ne, ta och plocka lite, imorn är vardagen ikapp en också, sportlovet är slut för ungarna, jag har sista veckans inlämning innan lite praktik.
 
Sen även snart är det att åka på hjärtundersökning för ena pojken igen. Jag HOPPAS att det inte blir hjärt operation. Jäkla skit att man ska gå och vara orolig hela förbannade tiden. MEN jag tror och hoppas att hans lilla hjärta har klarat av att läka av sig själv. Känns som en hjärtoperation är väl stor grej för en så liten människa. :-/
 
 
Jaja, fått ur mig lite frustration nu iaf. Inte kul inlägg för er kanske..
 
Tjipp & Hej!!

Åhhhhh shit!!!!!

Jo nu vet jag inte riktigt vart jag ska börja... Blivit inbjuden till intervju ang sommarjobb på ett ställe, vore så sanslöst galet jäkla kul att få jobba på det stället. Men då till den stora frågan, HUR ska vi då få vardagen att gå ihop?! All renovering?!
 
Nu har vi rensat heeeeeeeeeeeela källaren, det är över 100 kvm som har varit fullbelamrat med möbler, tavlor och grejer på väggarna, gammal tvättstuga, toalett mm mm mm mm. ALLT är nu borta!! Eller själva toastolen och handfatet sitter kvar, men även det ska bort.
 
Golv och väggar är påbörjat att tas bort. Men FY FAN vad snuskigt under och bakom. Men, det är ju därför vi gör det här, för vi har befarat det var ännu värre än det hitills visat sig. *Håller alla tummar och tår* på att det inte ser värre ut på något annat ställe!!
 
Annars händer inte mycket annat, pluggar en rolig kurs nu. Motivationen är MYCKET högre då kan jag lova, än den var på förra kursen.
Snart börjar även min praktik. Spännande. :-) Blir lite halv spännande att se hur extremt trötta mina småttingar kommer vara att behöva vara hos dagmamman X antal timmar längre per dag, än vad dom är vana med. Eftersom dom är helt färdiga som det är nu, vettefasen hur trötta dom ska vara då. :-)
 
Nej, nu ska jag börja bära ut isolering och panel mm och hiva på släpet så vi får iväg allt skit på tippen i helgen.
 
Bilder kommer, fast inte idag. Instagram är mycket smidigare. ;-)

Rivning av källaren är påbörjad.

Shit, vilket projekt vi har dragit igång.
Golven i 2 rum i källaren är bortrivna. Golv- och väggfärgen nästan helt bortskrapad.
 
 

RSS 2.0