Trötter!!

Haft världens roligaste dag på dagens jobb. Roligare människor att jobba med är nog svårt att hitta. :-)
Men var inte speciellt sugen alls på att laga mat och eftersom jag fick åka skyttetrafik mellan jobbet, hem, sveg, hem, sveg och hem igen så blev det pizza till middag. Enkelt, slabbigt och jäkligt mäktigt.
 
Hade en fundering på att åka till badet i helgen, men vet inte om lusten infinner sig. Blev trött som ett jävla as efter allt bilkörade fram och tbx.
 
Ne, nu är det nog badkaret som ropar på mig. :-)
 
Tjipp och hej!!

Hejhej!!

Haft några givande dagar. Det går framåt med stortjejens rum, så himla skönt att iaf ett rum snart är färdigt!!
Möblerat om lite, ÄNTLIGEN (!!!!!!!) fick jag gubben att inse att det räcker med EN stor soffa i vardagsrummet.
:-P
 
Kollat på en kortisresa bara han och jag. Hoppas det går det datumet, billig resa är det som gäller, men en som vi velat göra i 3,5 år så jag hoppas att det blir av., Väntar faktiskt bara på klartecken från den vi tänkt våldgästa, om det är okej så får vi leta reda på en barnvakt då, och direkt boka resan!!
Har man väl bokat den så kommer man väl iväg nångång tänkte vi. :-)
 
Annars händer det inte mycket, jag ska inom kort börja sälja produkter av ett märke som jag själv är jäkligt intresserad av. Så jag ska börja bjuda in folk till den första visningen som kommer äga rum 30/9 Kl 18.30 är det tänkt. En andra visning blir 1/10 kl 18.00 (troligvis) och en tredje och fjärde snart där inpå.
 
Du som läser nu, vet du med dig att du kan någon av dessa dagar så skulle jag bli överlycklig om du vill komma och titta på detta intressanta. Det handlar om både hälsokost, hudvård samt saker som rör matlagning.
 
Ne, om man skulle plugga lite nu då innan man svischar iväg och hämtar dom små.
 
Hejhej!!

Lingonplockning och ommöblering.

Spännande helg, haft besök och kalas. Pluggning och ihållande förkylning. Någon som har astma och har samma dryga förkylningar? HUR gör man för att häva så det inte blir så här jäkla långdaget? Enda läkaren föresslår är att öka dagliga dosen astma-medicin. Men när detta inte hjälper? Helt öm i ryggen efter detta jäkliga hostande!! Ont i halsen varenda morgon. Tar energi från mig som jag hellre hade lagt på att umgås med familjen, plugga, jobba eller nått annat kul.   Sommaren är iaf slut nu känns det som. Gubbens semester är slut och ungarna har börjat hos dagmamma och i skolan igen. Ne, om man skulle försöka städa upp lite nu efter hantverkaren som var här en sväng idag och fixade lite åt oss.   Sen blir det att mumsa spagetti & köttfärssås, sen prova komma iväg med Camilla nån dag. :-)    

sömn är underskattat!!

Mm sömn är jäkligt underskattat!! Känner hur kroppen inte vill som jag idag. Tröttheten är ett faktum och det är lika bra att ge efter!!

september är kommen.

Herregud, vart tar tiden vägen?! Börjat jobba lite vilket känns bra. Pluggar fortfarande, dock är det så förbannat mycket krångel när man läser via dom jag gör så jag har noll motivation och inget engagemang alls. 
 
Hösten bjuder väl på lite jobb hoppas jag, praktik som jag ska prova få göra på nått större ställe, få se om jag kommer in i det så jag lär mig nått. Jag och teoretisk inlärning går inte hand i hand !! 
 
Helgen då?! Den har bjudit på oväntat besök som dessutom hade med en väldigt önskad present till storpojken, som han önskat sig en cross. Och vad fick han tro?! Jo en fin cross som innebär att jag får motion tills han lärt sig köra själv. :-) två flugor i en smäll alltså!
 
kalas har vi hunnit med också. Denna vecka bjuder på provskrivning, jobb och finbesök. :-)
 
Men fattas två människor i form av Maria och Arvid!!! :-(
 
Ne, sätta lite fart nu kanske. 

RSS 2.0