ÅÅååå vilken dag.

Skön dag, myst, lekt och pluggat. Bara att plugga som en idiot inför provet nu, det är alltid det svåraste tycker jag.. Får se om det går in nått. :-)

Myskväll.

Gårdagskvällen bjöd på något så lyxigt som barnpassning och en liten egenstund på kvällen. LYX!!!!
UNDERBART kan jag lova, inte för att jag inte tycker om att umgås med mina barn, men när det är febriga, eller bara griniga så är det rätt skönt med en egen timme. :-)


Funderar på att fixa lite hemma idag. Frågan är bara vad. Blev av med en gräslig möbel igår, tänk vad olika tycke och smak man kan ha. Dom som hämtade den tyckte att den var perfekt, jag ser den som en stor klumpig gräslig möbel som visst fyllde sin funktion, men den funktionen kan jag klara mig utan. :-D

Ne, prova plugga lite, vart uppe med en småtting sen kl 03.30 ca....

Äntligen är snön nästan borta!!

Jag önskar att det var mycket mer sommar. Men det är ju bara vinter mestadels tycker jag.
Måste rycka upp mig och försöka komma ur vinterdvalan snart, går som i ett töcken hela tiden. Konstant trött & noll energi.

Försökt plugga lite men inte det lättaste för när väl pojkarna har somnat så är jag så sanslöst trött så jag kommer knappt ihåg ett ord av vad jag läser.

Men det blir nog bra i slutändan det här. Klarade iaf första inlämningsuppgiften vilket känns riktigt skönt och bra.
Återstår bara en till och ett prov som känns övermäktigt just nu.

Måste fundera ut hur jag ska bli miljonär nu..... För om man bara har ett vanligt jobb så dröjer det väääääääääääldigt lång tid innan man blir det med fyra barn i huset, då hittar alltid pengarna kryphål och försvinner..
Med andra ord jag får nöja mig med att inte vara miljonär...

Låter som ett väldigt självömkande inlägg och det var det också. :-)


Våra nummer!!

Både mitt & gubbens nummer kommer att stängas av några dagar från imorn tills vi fått klart med abonnemangsbytena!!!

Trötta ungar & trött mamma.

Jag borde sätta mig och plugga, men måste ha huvet på skaft för att komma ihåg nått av allt jag läser.
Får ta nya tag imorn.
Blir kanske en kort tur iväg imorn, får se, men jag tror det blir så.
Någon som är utochåkabil-sugen? :-D

Finväder.
 Nu tror jag att du längtar hem va Petra? ;-)Vilka dagar.

Haft fullt upp, igår hade jag besök*4, likaså idag. Shit vad social jag känner mig efter dessa dagar, men några dagar måste jag verkligen ägna mig åt att plugga. Hade just avslutat ett telefonsamtal och börjat plugga igen så hörde jag att det kom nån, så då blev det istället att käka korvmack m oboy och kika på Lyxfällan. :-D

Ne, om man skulle plugga lite nu kanske.

Beslutsångest, är nog blondin innerst inne ändå....

Ny vecka!!

Försöker sätta mig och plugga varje kväll efter barnen har lagt sig. Känns som jag hinner få klart inlämningsuppgifterna i tid iaf, frågan är bara HUR jag ska hinna plugga till provet.
Jag har alltid, genom hela skolan haft svårt att plugga inför sånt, svårt att lägga upp i vilken ordning jag ska läsa, om jag ska göra mindmaps eller hur jag ska lära mig på bästa sätt.
Mycket enklare att lära sig praktiskt tycker jag.

Förslag någon på hur man pluggar på ett bra och enkelt och lärorikt sätt??Nu blir det mysning med barnen innan det är sovdags för dom och pluggtid för mig.Pluggning..

Det är rätt svårt att hinna plugga och samtidigt komma ihåg vad man just läst och svarat på för frågor när huset konstant är fullt med pratiga figurer..

Fasen, kursen jag läser nu är dessutom extremt krävande tycker jag, så just nu är jag helt slut efter att ha läst några timmar och svarat på massor med frågor, men inte fan kommer jag ihåg ett ord av vad jag läst eller skrivit...


Ne, blir att mysa ner mig med gubben min nu, sen läsa en stund innan jag slocknar.


Snart är denna vecka slut.

Och humöret är på topp.. Eller inte..

RSS 2.0