Jul och mat och massa mys.

Japp, julen är över. Firat med underbara männiksor.
Kvällen har tillbringats med att tycka synd om mitt finger som fick sig ett rejält hack av kniven vilket innebär att den gör svinont. Badat fötterna samt mumsat tryffelchocklad. :-D Lyx!!
 
Veckan blir lite olika. Januari blir spännande. Prova två nya jobb, vilket innebär att jag är både inom vården, kök och städ Spännande!
 
Fått hem ett nyförvärv i klanen också. :-D
 
Ne, ta och hoppa in i duschen, men lär nog sätta en plastpåse om fingret först. ;-)

Denna månad...

December som ska vara så mysig, jag tycker mest det är en jäkla stressmånad. Man ska baka, laga mat, städa och bla bla bla. I år har jag struntat i ALLT!! Jag har inte haft någon lust alls. Är rörigt i skallen, jobbar på massa olika ställen, ska plugga, hinna med och orka med familjen och sig själv. Detta har lett till att jag i år skitit i allt pyssel med bakning och sånt., det jag alltid brukar fixa med andra år.
Julklappar är iaf fixade, nästan klart iaf.
Trött som jag vet inte vad, ska bli såååååååå jäkla skönt att bara mysa med min lilla familj bara julen är över. :-)
 
Nej, om man skulle ta och fixa lite med tvätten en stund, sen rensa och börja fundera på middag. Ledig dag idag men den har ägnats åt datorn och pluggningsboken. Men så går det när man inte gör saker när man borde. :-P
 
Helgen har spenderats med en massa bra folk. Försöker få decemberstressen att rinna av mina axlar genom att umgås med såna jag tycker om. Såna jag valt själv att ha i min närhet. :-)
Som pappa säger: energitjuvar ska man skita i. Håller fullkomligt med!

Julskyltning.

Varit en sväng på julskyltning, men det var nog den tråkigaste jag varit på hitills, jättelite folk (brukar vara MASSOR), ingen snö, bara blåst, ingen stor gran eftersom den hade blåst omkull. Med andra ord: jag gick ett kvickt varv, sen hem istället. Hittade ÄNTLIGEN (!!!!!!!) julstjärnorna jag har letat i alla affärer här, men dom har inte funnits i en enda.
Och till min lycka så hittade jag några på en loppis, för bara tio kronor!!! TJOHOOOOO vad glad jag blev.
Tycker inte om dom moderna stjärnorna som säljs nu som är i papper, vill ha hållbara saker så jag slipper köpa nya varje år. :-)
 
Myst med mina prinsar, alltid välkommet.
Ne, ta och stänga ner datorn, nu var plugg-suget slut för ikväll.
 
Tjipp & Hej!

RSS 2.0